SKIN CLINIC PROFESSIONAL

Aktív hidratáló
hatású arctonik

SKIN CLINIC PROFESSIONAL

Aktív hidratáló
hatású arctonik

200 ml

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Professzionálisan kifejlesztett termékcsalád, magasan koncentrált MEZO ANTI-AGE készítményekkel az arcbőr ápolására kifejlesztve.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

tejsav, hyaluronsav, hidrolizált glükozaminoglikánok, SYN®-COLL biomimetikus peptidek

hatás

HATÁS

Professzionális készítmény érett, vízhiányos, érzékeny bőrre:
  • Intenzív 24 órás hidratálás
  • Nyugtatja a bőrt esztétikai orvosi kezelések után

Aktív hidratáló tonik hatékonyan tisztítja és frissíti a bőrt. Gyengéden és fokozatosan távolítja el az elhalt hámsejteket, csökkenti a ráncokat, javítja a bőr szerkezetét és feszességét, valamint serkenti a bőr regenerálódását, anélkül, hogy irritálná azt. Már a tisztító fázisban intenzíven hidratál, professzionálisan előkészíti a bőrt, hogy befogadja a krém vagy a szérum hatóanyagait. Csökkenti a bőrpírt és ragyogást biztosít. Szárító hatás nélkül állítja vissza a bőr megfelelő pH értékét (5,5).

ALACSONY MOLEKULA TÖMEGŰ HYALURONSAV – A hidratáló hatóanyagok legújabb és leghatékonyabb formája, amely részecskéivel képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe. Ennek köszönhetően a bőr intenzíven hidratált lesz belülről, láthatóan simább, feszesebb és rugalmasabb.

BIOMIMETIKUS PEPTIDEK – stimulálja a kollagén termelést, revitalizálja, feszesíti és megfiatalítja a bőrt, visszaállítva ezzel a megfelelő szerkezetét és megelőzve a bőr megereszkedését.

TEJSAV – segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, hidratálja a bőrt és normalizálja a bőr regenerációs folyamatait.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Tonikkal átitatott vattakorongokkal törölje át az arcát. Használja minden reggel és este, vagy a nap folyamán frissítőként.

200 ml

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Aktív hidratáló
hatású szérum
Aktív hidratáló hatású
nappali / éjszakai arckrém