ECO SORBET

Hidratáló és nyugtató
hatású málnás arcpakolás

ECO SORBET

Hidratáló és nyugtató
hatású málnás arcpakolás

8 g

A termék jellemzői

A TERMÉK JELLEMZŐI

Egy krémes, vegán arcpakolás, kifejezetten hidratálást és nyugtatást igénylő érzékeny bőrre. A pakolás megfelelően hidratál, nyugtat és felfrissít. Nem nehezíti el a bőrt, nem bontja meg annak természetes hidrolipid egyensúlyát, és tökéletesen ápolja azt.

Ez a pakolás 99%-ban természetes eredetű összetevőkből lett megalkotva (ISO 16128 minősítést kapott). A termék PETA minősítést kapott – cruelty-free, azaz állatkísérlet-mentesen előállított #crueltyfree.

hatóanyagok

HATÓANYAGOK

Málna kivonat: A tápláló lipidekben gazdag málna kivonat táplálja a bőrt, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, erősíti a bőr védőmechanizmusait, stimulálja a regenerációs folyamatokat, hidratál.

Hidro Komplex: betainból és trehalózból álló keverék, amiről köztudott, hogy hatékony hidratáló és nyugtató hatással rendelkezik.

Hyaluronsav: Mélyen hidratáló és revitalizáló hatású. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően természetes filmréteget képez, amely szerepet játszik a bőr védelmi rendszerének felépítésében a kiszáradás, a baktériumok és a vegyi anyagok káros hatásaival szemben. Hatékony antioxidáns, amely növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Biztosítja a bőr rugalmasságát, valamint az irha és a bőralja hidratáltságát. Fontos a hámképzésben, javítja a bőrlégzést. Lassítja az öregedést, a ráncok kialakulását. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás seborrheás, öregedő, gyulladásra hajlamos bőr kezeléséhez is használható.

használat

HASZNÁLAT

A tasak teljes tartalmát egyenletesen vidd fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére! 15-20 perc után langyos vízzel mosd le vagy akár hagyhatod felszívódni is. Ha lemostad a pakolást, frissítsd fel a bőröd a Tonizáló arcpermettel.

A teljes arcápolási rutinhoz használd előtte az ECO SORBET málnás család arctisztítóit, utána pedig a Szérumot és az Arckrémet, hogy még intenzívebb hidratáló hatást érj el.

8 g

Kapcsolódó termékek

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK